La Veganista Superfood – Nicole Just
Najlepsze wegańskie przepisy na bazie zdrowej, bogatej w składniki odżywcze żywności, pochodzącej prosto z natury – bez jakichkolwiek egzotycznych dodatków.
More info →Jadłonomia. 100 przepisów nie tylko dla wegan – Marta Dymek
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
More info →My New Roots – Sarah Britton
W końcu! Sarah Britton – nazywana „królową zdrowych blogów” – przedstawia sto przepysznych roślinnych przepisów.
More info →Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata – Marta Dymek
Nowa książka kucharska Marty Dymek, autorki bloga www.jadlonomia.com.
More info →