Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata – Marta Dymek

Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata – Marta Dymek
Author:
Genre: Książki kucharskie
Tags: Marginesy, weganizm, wegetarianizm
Publisher: Marginesy
Publication Year: 24-05-2017
Length: 288
ISBN: 9788365586971

Nowa książka kucharska Marty Dymek, autorki bloga www.jadlonomia.com.

About the Book

Nowa książka kucharska Marty Dymek, autorki bloga www.jadlonomia.com. Pomysłów na przepisy autorka szukała podczas podróży po świecie. Jej przepisy pachną orientem i przywołują na myśl egzotyczne podróże, a jednocześnie są proste w przygotowaniu i zawierają składniki, które dostępne są w większości polskich sklepów.

Marta Dymek

Blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem. Od sześciu lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania, a jej książka „Jadłonomia, czyli 100 przepisów nie tylko dla wegan” doczekała się sześciu dodruków i rozeszła się w ponad 100 tysiącach egzemplarzy. Marta współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym „Chickpea Magazine”. Jej teksty publikowano też w „Magazynie Smak”, „Kukbuku” i „Gazecie Wyborczej”, a także w jej autorskiej rybryce w „Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy”.

W skrócie
Ocena recenzenta
1star1star1star1star1star
Ocena czytelników
5 based on 2 votes
Cena rynkowa
69.90

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *