Jadłonomia. 100 przepisów nie tylko dla wegan – Marta Dymek

Jadłonomia. 100 przepisów nie tylko dla wegan – Marta Dymek
Author:
Genre: Książki kucharskie
Tags: Dwie Siostry, przepisy kulinarne, weganizm
Publisher: Dwie Siostry
Publication Year: 03-08-2015
Length: 344
ISBN: 9788363696184

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

About the Book
Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan tekst i fotografie: Marta Dymek

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Zobacz artykuły i recenzje na temat tej książki lub jej autora:

W skrócie
Ocena recenzenta
1star1star1star1star1star
Ocena czytelników
no rating based on 0 votes
Cena rynkowa
69,00

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *